IT pravo

Naša advokatska kancelarija pruža pravne usluge u oblasti IT prava, kao savremenoj industriji koja se dinamično i eksponencijalno razvija.

Ovakav razvoj tehnologije ne prati adekvatna pravna regulative.

Naša kancelarija stručno, analitično i temeljno pristupa svim izazovima koji se pojavljuju na dnevnom nivou u ovoj oblasti.

Kako se radi o grani prava koja je sveobuhvatna, rešavanje spornih pitanja i davanje adekvatnih saveta iziskuje dobro znanje i iskustvo u drugim povezanim oblastima prava, kao što su obigaciono, privredno, radno pravo i pravo intelektualne svojine

Ono po čemu smo drugačiji na tržištu je činjenica da, pored specijalizacije za IT i internet pravo, imamo konstantnu tehničku podršku iskusnih IT saradnika u cilju potpunog, detaljnog i efikasnog razumevanja pitanja, a koja su predmet naših pravnih usluga, što našim klijentima omogućava kompletnu zaštitu i sigurnost u poslovanju u IT sektoru.

Naše usluge u oblasti IT obuhvataju pravnu podršku na različitim nivoima poslovanja, počev od osnivanja start-up kompanija, poveriljovosti i zaštite podataka, outsourcing programera u Srbiji i inostranstvu, e-commerce, (uslovi korišćenja, politike privatnosti, hosting, SEO optimizacija, zaštita i prodaja domena).

Klijenti nam se najčešće obraćaju povodom sastava ugovora specifičnih za IT oblast, pa smo usko stručni upravo za sastav i analizu ovakvih ugovora, od kojih su najredovniji: