O nama

Mi nismo samo još jedna u nizu advokatskih kancelarija, isto kao što klijent za nas nije samo klijent. Mi smo partneri koji zajedno čine pobednički tim. Kada kažemo tim, to i mislimo jer svakom pravnom pitanju pristupamo timski, a sve sa ciljem da se različite ekspertize naših advokata udruže radi pružanja najefikasnije pravne podrške u svim oblastima prava.

Pomažemo vam da rešite krtične i strateški važne pravne situacije, posvećujemo vreme da istinski razumemo vaše ambicije i ciljeve, pružamo svesrdnu, stručnu, temeljnu i momentalnu podršku koja vam je potrebna da iskoristite ukazane prilike i prevaziđete neophodne prepreke.

Zadovoljnih klijenata

100++

Stopa uspešnosti

95%%

Broj ugovora

250++
“Naša misija je rešavanje pravnih problema na takav način da klijent bude zadovoljan i da više nikada ne mora da traži drugog advokata.”
- Advokat Stefan Dačević
“Mi smo uvek tu i činimo sve što možemo da pravo i pravda budu uz vas.”
- Advokat Stefan Dačević

Pozovite za pravni savet ili zastupanje

Ponosni smo na transparentnost naših usluga. Zato nudimo kratku početnu konsultaciju bez naplate. Kontaktirajte nas danas da saznate kako možemo da vam pomognemo.

PRINCIPI RADA

Poverenje

Poverenje je fundametalan princip u našem poslovanju. Od momenta kada klijent otvori vrata naše kancelarije i pokloni nam svoje poverenje, nastojimo da svojom stručnošću, predanošću i kvalitetom to poverenje opravdamo. Znamo da se u poslovanju poštovanje zaslužuje, zbog toga smo izuzetno zahvalni svim klijentima koji nam se vraćaju, kao i onima koji kod nas dolaze po prvi put, jer svojom verom u naše kvalitete, znanje i sposobnosti za nas predstavljaju pokretačku energiju.

Orijentisanost ka klijentima

Klijent je za nas najvažniji i uvek na prvom mestu, te stoga svakoj pravnoj situaciji pristupamo temeljno, posvećeno i usmereno ka pretvaranju izazova u priliku. Zajedno sa klijentom činimo tim koji radi na postizanju zajedničkog cilja i ostvarivanju rezultata koji će doneti zadovoljstvo našim klijentima. Mi ne mislimo da smo samo advokati, već vaši lični i poslovni pravni savetnici koji pružaju konkretna rešenja.

Posvećenost

Naša kancelarija je osnovana na temelju tradicionalnih vrednosti koje nas i dan danas vode. Iskrenost, direktnost i dostupnost su najvažnije vrednosti koje negujemo i na kojima zasnivamo pružanje naših usluga. Stalno se usavršavamo i učimo, kako bismo na najefikasniji način prevazišli sve prepreke koje naše klijente sprečavaju ili im otežavaju ostvarenje ciljeva. Ulažemo vreme, trud i resurse kako bismo mogli da prevaziđemo očekivanja naših klijenata, ali uvek držimo do svojih vrednosti.