O nama

Mi nismo samo još jedna u nizu advokatskih kancelarija, isto kao što klijent za nas nije samo klijent. Mi smo partneri koji zajedno čine pobednički tim. Kada kažemo tim, to i mislimo jer svakom pravnom pitanju pristupamo timski, a sve sa ciljem da se različite ekspertize naših advokata udruže radi pružanja najefikasnije pravne podrške u svim oblastima prava.

Pomažemo vam da rešite krtične i strateški važne pravne situacije, posvećujemo vreme da istinski razumemo vaše ambicije i ciljeve, pružamo svesrdnu, stručnu, temeljnu i momentalnu podršku koja vam je potrebna da iskoristite ukazane prilike i prevaziđete neophodne prepreke.

Zadovoljnih klijenata

100++

Stopa uspešnosti

95%%

Broj ugovora

250++
“Naša misija je rešavanje pravnih problema na takav način da klijent bude zadovoljan i da više nikada ne mora da traži drugog advokata.”
- Advokat Stefan Dačević
“Mi smo uvek tu i činimo sve što možemo da pravo i pravda budu uz vas.”
- Advokat Stefan Dačević

Zakažite konsultacije

Za informacije o pravnim uslugama i zastupanju, možete se obratiti našoj kancelariji.

PRINCIPI RADA

Poverenje

Poverenje je fundametalan princip u našem poslovanju. Od momenta kada klijent otvori vrata naše kancelarije i pokloni nam svoje poverenje, nastojimo da svojom stručnošću, predanošću i kvalitetom to poverenje opravdamo. Znamo da se u poslovanju poštovanje zaslužuje, zbog toga smo izuzetno zahvalni svim klijentima koji nam se vraćaju, kao i onima koji kod nas dolaze po prvi put, jer svojom verom u naše kvalitete, znanje i sposobnosti za nas predstavljaju pokretačku energiju.

Orijentisanost ka klijentima

Klijent je za nas najvažniji i uvek na prvom mestu, te stoga svakoj pravnoj situaciji pristupamo temeljno, posvećeno i usmereno ka pretvaranju izazova u priliku. Zajedno sa klijentom činimo tim koji radi na postizanju zajedničkog cilja i ostvarivanju rezultata koji će doneti zadovoljstvo našim klijentima. Mi ne mislimo da smo samo advokati, već vaši lični i poslovni pravni savetnici koji pružaju konkretna rešenja.

Posvećenost

Naša kancelarija je osnovana na temelju tradicionalnih vrednosti koje nas i dan danas vode. Iskrenost, direktnost i dostupnost su najvažnije vrednosti koje negujemo i na kojima zasnivamo pružanje naše pravne podrške. Stalno se usavršavamo i učimo, kako bismo na najefikasniji način prevazišli sve prepreke koje naše klijente sprečavaju ili im otežavaju ostvarenje ciljeva. Ulažemo vreme, trud i resurse kako bismo mogli da prevaziđemo očekivanja naših klijenata, ali uvek držimo do svojih vrednosti.